tiistai 7. lokakuuta 2008

Joulukuun 2007 blogitekstit

2.Puoliaika
Huh huh. Loppu hyvin kaikki hyvin. Usko oli koetuksella, mutta heikollakin pelillä voitimme joka on hyvän joukkueen merkki. Ottelun käännekohta oli Tastenin/Söderströmin onnenkantamoinen päätyrajalta lyönti joka meni jonkun jalasta/mailasta takaylälintuun(Hagmanin kommentti).

T: Pride
Tunnisteet: ride
lähettänyt HIFK | 15:11 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1.Puoliaika
Tekoja ei vielä anakaan osaltamme ole taphtunut niin kuin kerroin edellisessä. Onneksi on 45min vielä aikaa. OPS pelaa hyvää bandyä, on fyysisiä, heti hereillä alkuun toisin kuin me. Maalit ovat tullee 2 kulmasta Opsille meille 1. Maalivahtimme hörppäsi yhden, mutta ei hörpää enää sekä yksi maalinedustalla menetetystä pallosta. Joskus on vaikeeta lähteä peliin selkeenä ennakko suosikkina.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 13:57 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Pelipäivä
Oulusta Päivää. Olosuhteet ovat onneksi hyvät. Uusin pelaajamme lasarettiin on Paajasen Tommi. Hänen vammansa ei ole vakava, mutta lepoa vaativa. Muuten porukka on hyvässä formussa päivän otteluun. Puheet ja palaverit on pidetty, nyt on tekojen aika.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 12:38 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
29. joulukuuta 2007
2.Puoliaika

Lopputulos 3-4 yes. Peli oli niin tasaista kuin numerot kertoo. Tornio hallitsi pikkaisen enemmän. Hyvä voitto kundeilta. Lehtimiehetkin uteli Ohtosen Jullelta että koskas ootte kotipelin hävinnyt viimeksi johon konkari vastas ettei edes muista. Stadin Kingit toi semmoisen tunnelman taas että oli kuin Bragulla oltaisiin pelattu. Isokäsi heille. Joku kirjoittelee paremman ja isomman jutun vielä tänään varmaan.


T: Pride
lähettänyt HIFK | 18:02 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1.Puoliaika
Tilanne 2-3. Hyvää jääpalloa nähtiin ensimmäisellä jaksolla molemmilta. Kestimme Tornion kovan rynnistyksen hyvin. Peli on reilun fyysistä niin kuin kuuluukin olla. Tuomarit on viheltäneet mainiosti. Maalivahti Vainion vieressä on kiva seurata peliä kun hän analysöi niin tarkasti ja on selvillä henkisistä asioista. Ottelun ratkasee tahto. Kingit tuo elämää tähänkin kylään.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 16:48 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Pelipaikalla
Hellou ulkomailta. Alkulämmöt menossa parhaillaan huippukuntoisella jäällä, osataan sitä täälläkin jää loihtia. Ilma on hyvä -1 ei tuulta nimeksikään. Pukuhuone käytävillä suhina on melkoinen kun samaan aikaan pelataan junioriturnaus lätkässä. Kuten aiemmin kerroin, niin odotettavissa on huippuhyvä jääpallo peli.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 15:10 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Polvet koukkuun ja pohjoiseen

Päivää reissun päältä. Matkasimme jo eilen Ouluun jossa yövyimme ja lepäilimme. Porukka on virtaa täynnä. Tänään odotettavissa Finaalin uusinta. Bandyn taso ei tästä paljon enää suomessa nouse niin kokeneet porukat ovat nyt vastakkain. Matkassamme on innokas tulospalvelu mies ja juniori valmentaja Säävälän Tumppi. Palaverit on pidetty, nyt bussissa jengi kuuntelee musaa ja rentoutuu päivän otteluun. Stadin Kingitkin haluaa tuoda lisämausteen huippu otteluun olemalla paikalla. Välitän tunnelmia taas jos tuolla sveduissa toimii yhteydet.


T: Pride
lähettänyt HIFK | 12:10 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
26. joulukuuta 2007
Raportti Botnia-pelistä
HIFK:n riemukkaasta voitosta raportti HIFK:n verkkosivulla. Ja lyhyt kommentti JPS-pelistä.

AV
lähettänyt HIFK | 20:10 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
2.Puoliaika

Myötätuuli kaiken muuttaa voi, ja niin muuttikin. Lopputulos 1-9. Hukattuja maalipaikkoja 5. Ottelussa oli paikalla Helsingin pyttykerho joka palkitsi Aimo Vainion. Katsommossa mahtava tunnelma kiitos Stadin Kingien. Toisella jaksolla teimme kulmamaaleja liukuhihnalta, erikoistilanteet on hallussa, ainakin tänään oli. AV kirjoittaa taas kuhan kerkee.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 14:52 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1.Puoliaika
Vaikeeta on osaltamme. Vastatuuleen luistelimme 45min, varmaan hapottaa jollain. Tilanne 0-1, maalintekijä Mutikainen hienolla suuppauksella. Vastustaja karvasi ihan kaarelta aktiivisesti. Botnia löi pitkääpalloa kuten mekin muutaman kerran. Pallonhallinta noin 70-30% meille. Vastustajalla oli erittäin vaarallinen tilanne jonka kuitenkin Vainio torjui varmasti ja kokemuksella. Peli on rikkinäinen koska Tuomari vislaa pilliin minkä kerkeää. Ottelun alla oli huima takaa-ajo, poliisi, ja rosvo Läntisellä Brahenkadulla, toivottavasti kukaan ei alle jäänyt.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 13:46 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Derby
Tapaninpäivää Bragulta. Outoa olla kotikentällä mutta silti vieraana. Ei ole niin kiire ja hösis kokoaikaa, naapuri hoitaa sen minkä kokee tarpeelliseksi. Alkulämmöt otettu, palaverit pidetty. Jalkasen jengi oli taas voitokas alkulämmössä. Kokoonpanoon sen verran tullut muutoksia että palaamme ns. normaali aloitukseen. Niittylästäkin on tullut maalivahtien hovi lämmittäjä, eikä ihme Tommilla lyönti on kunnossa ollut jo pitkään. Olosuhteista sen verran että on kuivaa, mutta kauhea blosis. Sää-ennusteet luvanneet sadetta ottelun jo loputtua.

T:Pride(Bill)
lähettänyt HIFK | 12:03 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
25. joulukuuta 2007
Paluu arkeen
Hyvää joulupäivää. Taas sitä porukka on sorvin ääressä. Perinteinen kinkunsulattelu treeni alkamassa kohtapuoliin pyhätössämme. Huomenna pelataan taas pisteistä, jotka on Tapaninpäivänä olleet perinteisesti vaikeesti otettavissa. Botnia siirtänyt kotiottelunsa meitä vastaan Bragulla uskoen että ottelu kiinnostaa Helsinkiläisiä, ja miksei kiinnostais. Jengiä valuu koppiin pikkuhiljaa joulupatojen äärestä. Liikuntavirastolle erityis kiitos jääajasta. Parannustakin yleisölle on tapahtunut pääkatsomon viereen on sijoitettu Bajamaja, toivottavasti on toiminnassa jo huomenna. Joulupäivän jatkoja kaikille. Huomenna nähdään.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 10:37 | 2 kommenttia Linkit tähän tekstiin
24. joulukuuta 2007
Hyvää ja rauhallista joulua toivoo Hifk.n joukkue sekä taustat.

T.HIFK


lähettänyt HIFK | 0:07 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
22. joulukuuta 2007
2.Puoliaika
Lopputulos 1-9. Voittajasta ei ollut epäselvää. Onneksi JPS rauhottui toisella jaksolla eikä ketään tarvinnut baareilla pois kantaa. Pelistä ei sen kummemmin, kuin että silloin kun halusimme vauhtia, laitoimme vauhtia. Ottelun avainpelaaja oli Aimo Vainio, joka otti yhden hienon kopin, siinä se. Vastustaja sai maalinsa kulmasta joka tuli +90min. Avainpelaaja kirjoittaa isomman ja selkeemmän stoorin pelistä.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 16:56 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1.Puoliaika
Pelottavaa todella pelottavaa. Vastustajalla oli noin 10-15min jakso jolloin heidän päämääränsä oli vaan ja ainoastaan vahingoittaa pelaajiamme. Vastustajan valmentajakin sanoi ettei saa pelaajiaan kuriin. No pelistä sen verran että johdamme 3-0 ja selkeesti hukattuja maalipaikkoja 5 esim Late pilkku tolppaan. Hallitsemme peliä selkeesti, maltilla pelaamme vaan sitä mitä osaamme. Emme lähde vastustajan leikkiin mukaan vaikka he haluavat.

T:Pride
lähettänyt HIFK | 15:52 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Pelipaikalla Jyväskylässä
Musa pauhaa ja kaverit teippailee mailojaan kuntoon peliä varten. Innokas Affe kerennyt jäällä noin 10min ennen muuta porukkaa. Oli kuulemma joku tuttu katsomossa niin piti mennä esittelee, nooh Affe on tunnollinen valmistauduttaessa peliin. Kaikki on porukan osalta kunnossa, niillä mennään jotka on mukana, ja juniorit paikkaa hyvin puuttuvat. Sairastuvalle terv.
Yhteydet näyttää olevan kondiksessa eli lyhyitä ja ytimekkäitä kommentteja on tulossa puoliajalla ja pelin jälkeen.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 13:55 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Matkalta
Matkalla siis ollaan kohti Jyväskylään. Aamupalat syöty huoltsikka Tähtihovissa, oli maittavat, ja reilut. Palaveri pidettiin totutusti bussissa aikaa säästäen. Nyt menee huippuleffa töllössä Happy Gilmore. Osa porukasta tulee omin neuvoin pelipaikalle koska jatkavat suoraan kotikonnuilleensa Joulua viettelee, kunnes taas Tapaniksi palaavat työpaikalleen. Olosuhteet tulevat olemaan mitä todennäköisemmin huippuluokkaa.

T: Pride is
lähettänyt HIFK | 11:31 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
21. joulukuuta 2007
Perjantai
Iltaa Braahikselta. Porukka reenailee kevyesti huomista varten. Treeneistä on poissa yksi, jolla snadi flunssan poikanen, parempi olla kotona jotta ei tarttuisi muihin köhä. Huomiseen peliin ollaan valmistauduttu hyvin ja huolella, onhan JPS yllätyksellinen joukkue aina silloin tällöin. Affelle ja Amille peli on tunnerikas, uskoisin niin onhan pojat siellä jonkin pelin pelannut. Outoa oli nähdä Bragulla mielettömästi nassikka jääpalloilijoita. Kolme joukkueellista oli ainakin yhtäaikaa, sekä Vestan A- junnut treenaamassa. Näin käytetään hyvin jääajat jotka myönnetään bandylle. Huomiseen.

HIFK-Bandy alkaa järjestää Jääpallokoulua 1999-2001(+-1v) syntyneille, luistelusta ja jääpallosta kiinnostuneille lapsille.
Lisätiedot Tuomo.saavala@edu.hel.fi 050-3727137
Myöhemmin www.hifk-bandy.fi lisätietoa myös.
Ohjaajina tunnettuja jääpallo ihmisiä.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 18:11 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
20. joulukuuta 2007
Raportti Kampparit-pelistä
Päivää vapaa bandykansa!

Tänään hetki sitten HIFK:n verkkosivulla on julkaistu otteluraportti HIFK-Kampparit pelistä. Kirjoittajana uusi kyky Tuomo Partanen.

Lauantaina jatketaan taas, onnea päivään kaikille.

AV
lähettänyt HIFK | 11:49 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
19. joulukuuta 2007
2.Puoliaika
5-0 Lopputulos. 4 byyriä kulmista, yksi pelitilanne maali. Peli oli niitä pelejä josta ei ole lapsille kerrottavaa. Erkkilä otti mahtavan kopin. Toisella jaksolla ei hienouksia juuri ollut, IFK pelasi suht maltillisesti. AV kirjoittaa sit enemmän. Sinapit alkaa olemaan loppu.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 20:41 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1. puoliaika
Peli 3-0. Kaikki maalit on tehty kulmista. Ensin Paajanen täräytti kauden avausmaalinsa ja heti perään J. Hauska sivalsi voimalla läpi Kamppareiden ryysin. Kolmannen edelleen samasta suunnasta Lauri Söderström.

Peli on ollut toistaiseksi hieman sekavaa. Olosuhteet sallivat pallon kuskaamisen mutta toistaiseksi Kamppareiden aktiivinen karvaus on saanut tyrehdytettyä kuviot. Lisäksi HIFK:n peliä on vaikeuttanut kaksi samanaikaista jäähyä, joista toinen tuli tuomari Malaskan ajettua päävalmentaja Partasen ulos. Katsomosta oltiiin valmiita ottamaan ulosajo rehellisesti katsomon huutojen piikkiin.

Kaksi pistettä on tulossa, mutta vielä on tiukat ja tasaiset 45min edessä. Toivotaan että IFK ottaa myötätuulen avukseen toisella jaksolla ja laittaa syötöt lapaan.

-TP
lähettänyt HIFK | 19:18 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Keskiviikko
Otteluun aikaa 35min. Kaikki näyttää hyvältä . Ilma on hyvä +1 pieni viima sanoi Lavi. Tänään juniorit saa näytönpaikan. Hörhammer ja Skaffari avauksessa. Avauksesta on poissa Partanen, Niittylä, Laakkonen. Odotettavissa hyvä matsi. Palaillaan taas.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 17:53 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
18. joulukuuta 2007
Tiistai

Otteluun valmistavat treenit meneillään juuri. Niin iltaa vaan kaikille. Treenit on lyhyet mutta ytimekkäät, keskitytään olennaiseen jotta huomenna olemme valmiina. Treeneihin tultaessa kentällä treenailee Vestan junnut ja lämpötila vaihtelut on tehneet kentästä aika nihkeän mutta Liikuntaviraston ammattitaitoinen, ja ystävällinen henkilökunta jeesasi ajamalla meille puhtaan jään, Kiitos LIV. Porukka sai uusia hanskoja testattavakseen, ja ne menivät kuin kuumille kiville, kukaan ei valittanut hanskojen laadusta. Huomenna tavataan 18.30 Bragulla, olosuhteet lupaavat herkullista ilmaa joten kaikki kannattamaan, ja katsomaan hyvää jääpalloa sekä nauttimaan tunnelmasta. Huomenna pelissä on myytävänä HIFK-BANDY sinappia 6,50€ kpl. Joululahja ei tuosta paremmaksi muutu.



T:Pride
lähettänyt HIFK | 18:03 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Raportti Akilles-pelistä
Iltapäivää bandy-väki. Markon lupailema raportti on nyt HIFK-bandy-sivulla. Lyhyt ja ytimekäs, eipä siitä pelistä niin paljon kerrottavaa jäänyt, mitä Marko ei olisi jo raportoinut.

Uusi erä huippusuosittua HIFK-sinappia on tullut! 400 purkkia meni jo ja nyt sitä saa vielä joululahjaksi huomenna Kamppari-pelissä. Hinta 6,50 euroa.

Ja HIFK-bandy -lehteä myymme myös peleissä pitkin kautta. Sen voi tilata myös Jukalta kotiin lähettämällä tiedot: jukka.rautiainen@bookers.fi Hinta kotiotteluissa 5 euroa ja kotiintilattuna postikulut päälle.

AV
lähettänyt HIFK | 13:43 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
17. joulukuuta 2007
Maanatai
Tervehdys bandyväki. Joukke palauttelee eilisestä bandy-liigan pelistä parhaillaan, kevyesti huumori mielellä. Muutama on poissa treeneistä siviili kiireiden takia yksi vasten tahtoaan kiitos Akilleksen pelaajan. Keskiviikkona odotettavissa kova vauhtinen peli, sillä tekojään puutteesta kärsivä Kampparit on luistelukoulua pitänyt sitten jossain muualla kuin hänskin montussa, niin hyviä osa on skrinnaamaan. Palaillaan ystävät hyvät taas Keskiviikkona ottelun alla jos yhteydet skulaa. Niin kuin lupasin, jos ei toimi etin koneen joka toimii jotta saatte informaatiota ottelusta ja valmisteluista.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 19:33 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
16. joulukuuta 2007
2.Puoliaika
Lopputulos 1-10. Ei Akilles päässyt kyytimme juuri missään vaiheessa. Toinen jakso oli hetkittäin hienoa bandyä meiltä. Pallo liikkui, kundit luisteli, puhui jne. Muutamia mustia hetkiä ilmeni vielä pelissämme, mutta ne on Keskiviikoksi pois suljettu. Keskiviikkona siis 18.30 Bragulla kohtaamme Kampparit viimekauden yllättäjä joukkueen, joka oli lähellä pudottaa meijät puolivälierissä . Tervetuloa kannustamaan kaikki. Stadin kingit järjesti Porvoossa mahtavan savu shown, ehkä tarkoituksella, ehkä ei. Jatkamme reenailua taas huomenna. AV kirjoittelee huomenna isomman jutun.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 14:58 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1.Puoliaika
1-4 puoliaika. Alkuun pelasimme kurinalaisesti 0-3 asti mutta sitten iski perisynti, lähimme vastustajan vauhtiin hetkellisesti mukaan. Maalimme on tullut hienojen kuvioiden jälkeen, sekä mahtavan lyönnin suoritti T.Hauska, 30m kattoon, syöttäjänä vastustajan maalivahti. Stadin kingijen kannustaessa aurinkoisessa kelissä peliä on kiva pelata. Katsojiakin on ihan kiitettävästi. Puoliaika palaveri osaltamme oli lyhyt ja ytimekäs. Tästä on hyvä jatkaa.

T:Pride
lähettänyt HIFK | 13:51 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Akilles-Hifk
Ottelu valmistelut meneillään, palaverit pidetty. Joukkue kehui jäätä, eli kenttä henkilökunta on onnistunut. Porvoon kenttäalue muuttunut todella hienoksi. Maalivahti Vainio vielä teippailee sormiaan, totutusti viime tingassa. Stadin kingejäkin odotellaan täällä Porvoossa pelipaikalle. Olo suhteet on loistavat hyvälle bandypelille.Ottelu alkakoon.

T.Pride
lähettänyt HIFK | 12:47 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Sunnuntai
Päivää Porvoosta. Keli on hyvä,lämpötila about -o.Pilvistä on mutta eipähän häikäse. Porukka parhaillan pelailee fudista, veikkaan että Jalkanen joka aikoinaan ei mahtunut Gnistanin porukkaan vaan siirrettiin Ågelin joukkueeseen pelailee, niin ratkasee voiton fudiksessa. Hän on liekeissä kuulemma ollut. Toivottavasti Pihamaan Pasi ei lue näitä, muuten voi olla että Jalkanen värvätään 2divariin. Joukkueessa kaikki ok. Maajoukkue ratsu Mutikainenkin ilmestyi paikalle. Yhteydet nyt ainakin skulaa loistavasti, toivottavasti myöhemminkin.

T:Pride
lähettänyt HIFK | 11:27 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
14. joulukuuta 2007
Perjantai
Tervehdys. Joukkue parhaillaan viimeistelee kuvioitaan hyvissä olosuhteissa sunnuntaita varten. Porukasta puuttuu vain loukkaantunut( mutta siivous hommia joukkueen eteen tekevä) Partanen, sekä maajoukkue ratsut Mutikainen, Laakso. Jengillä ollaan puhuttu pitkin viikkoa tulevasta ottelusta, jotta ei kävis samanlailla kuin kuin Oulun pojille. Eli rotsi auki emme lähe pelamaan. Porvoo on kieltämättä vaikea paikka pelata, heidän asiantuntevan koti yleisönsä kommentoidessa joka tilanteessa, ja rumpujen pauhatessa kovaäänisistä. Sunnuntaina on odotettavissa mielenkiintoinen, ja tasokas ottelu jos ja kun kelit pysyvät kohillaan.HIFK sytyttää aina Porvoolaiset ja onhan joukkueessamme ex- Akilles spelare ja postinkantaja sieltä päin, joka kommentoi ennen treenejä että kesällä kuulemma postissa kiireempää kuin näin joulun alla(heh). Maanataina tuli joukkueen kuopus miehen ikään, eli onnea vielä näinkin Kristian Skaffarille. Sunnuntaina sit taas testataan netti yhteydet maakunnassa.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 17:46 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
12. joulukuuta 2007
Keskiviikko
Iltaa Bragulta. Treeneissä heikohko osanotto, johtuen skidien joulujuhlista, sekä työ kiireistä. Vahvimmat treenaa oli päivä mikä tahansa. Onnellisen tapahtuman on kokenut Mr. Mutikainen hänestä tuli kolmatta kertaa Fatsi. Pikku Mutikainen paino syntyessään 3600g sekä 47 cm. Muti oli kuulemma kätilölle sanonut että 47cm kohilla otetaan ulos, pelinumeron orja Muti on. Hifk sinapit on kuulemma loppu, mutta antakaa kuulua jos kiinnostusta on ruudun toisella puolella. Häkkäreiltä kuola valui kun Hauskan Janne toi heille uuden maskin testattavaksi. Huomenna vietellään normi leedi päivä ja perjantaina keskitytään siihen kuinka kaataisimme Akilleksen, joka järjesti kieltämättä kovan yllärin viime sunnuntaina kokeneen sotaratsun valmentaja Koposen johdolla.


T:Pride
lähettänyt HIFK | 19:09 | 2 kommenttia Linkit tähän tekstiin
11. joulukuuta 2007
Nettisivujen uusi osoite toimii
Lajitoverit rakkaat.

Tästä lähtien HIFK-bandyn nettisivut toimivat osoitteessa: www.hifk-bandy.fi
Käykää välillä katsomassa, julkaisemme siellä kirjoituksia jääpallosta. Mainostamme niitä toki täällä blogissa.
Vanhoja sivuja ei tietenkään päivitetä enää, joten vaihtakaa osoite kirjanmerkkeihin.

AV
lähettänyt HIFK | 14:42 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
10. joulukuuta 2007
Huh huh, loistavaa Akilles
Aluksi täytyy todeta, että loistavaa Akilles. Ja loistavaa Bandy-liiga. Ei tämä niin selvää olekaan, kuin ennen kauden alkua on luultu. Kaikki kärkijoukkueet ovat hävinneet ja altavastaajiksi luullut ottaneet makeita voittoja.

Marko oli aivan oikeassa päivityksistä. Kyllä me raportoidaan kaikista peleistä. Lauantaina jäässä olivat tietoliikenneyhteydet, eilen jäässä oli pikkujoulujen jäljiltä yhteys päästä näppäimille. Molempia tarvitaan, että teksti ja kuvat verkkoon pääsevät.

No nyt on raportti uusilla sivuilla, kaikki lukemaan vain. Toistaiseksi vielä osoitteessa: http://www.hifkbandy.composer.fi/articles/290/

Pelistä lisää kuvia Stadin Kingien albumeissa:
http://www.flickr.com/photos/stadinkingit/sets/

Kingeistä puheenollen, välitän mainoksen Kingien matkasta Porvooseen:
Su 16.12. Akilles - HIFK, Porvoo klo 13:00. Matka+lippu 10 eur

HIFK Fan Clubin yhdessä Stadin Kingien kanssa järjestämä kauden ensimmäinen
jääpallon fanimatka vie yhdelle harvoista eteläsuomalaisista
vieraspaikkakunnista. IFK kohtaa lähes paikallisvastustajan Porvoon
Akilleksen, joka armahti IFK:ta juhlaottelun pistemenetyksestä kaatamalla
puolestaan sarjakärkeen nousseen Oulun Luistinseuran. Aikaiseen päiväpeliin
on onneksi lyhyt matka, joten lähtöaika sopivasti puoliltapäivin voimien jo
vähitellen palatessa.

Matkan hinta 10 eur sisältää meno-paluu bussikuljetuksen sekä pääsylipun
otteluun. Lähtöpaikkana sunnuntain fanimatkalle on Kisahallin parkkipaikka
ravintola Lucky Fellow’n läheisyydessä. Sunnuntaina 16.12. lähtö Kisahallin
parkkikselta (Oopperan / Helsinginkadun puoleinen kulma) kello 12:00. Paluu
Helsinkiin tapahtuu välittömästi ottelun päätyttyä, arvioitu paluuaika
Kisahallille noin 16:00.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan sähköpostitse lippuvaraus@b2reds.com

AV
lähettänyt HIFK | 13:16 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Jälkimainingit

Huomenta vaan kaikille tiedon janoisille. Olen aidosti pahoillani että en voinut juhlaottelusta kirjottaa niin kuin halusin. Ei toiminut yhteydet vaikka kuinka yritimme monen ihmisen voimalla, ja pelin jälkeen oli niin iso hässäkkä pukuhuoneessamme että eipä innostanut yritellä enää. Mutta tämä ei tule tavaksi etin koneen jostain joka toimii. Emme lähe sille linjalle että vain hyvästä/voitetusta ottelusta kerromme, me kerromme joka ottelusta oli tulos mikä tahansa. Eikä pään aukominen edistä asioita mihinkään suuntaan. Jos Kritisoitte, tehkää se omalla nimellä kiitos. Juhlaottelu alkoi HIFK;n painostuksella, ja kaksi maalia teimmekin nopeasti, mutta kaksi lähes yhtäaikasta jäähyä sotki kuviot. OLS sai juonesta kiinni ja teki kolmebyyriä ja voitti. Erikoista oli että kaikki maalit tais tulla kulmista/sommitelluista kulmakuvioista. Tulevaisuudessa jos kirjoituksen taso paranee johtuu se siitä että Partanen Tuomo alkaa skrivaamaan tänne kanssa.
T: Pride
lähettänyt HIFK | 5:44 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
8. joulukuuta 2007
HIFK- OLS
Kohta starttaa kierroksen odotetuin ottelu. Pukuhuoneessamme on porukkaa niin paljon että näillä täyttäis jo katsomonkin. Juhlan tärkeys näkyy selvästi. Keli on heikko, ei voi mitään. Odotettavissa miekkailua puolin ja toisin, kovempi voittakoon.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 14:32 | 2 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Lauantai
Päivää Bragulta. Juhlahetki on kohta edessä, porukka parhaillaan palaverissa kuuntelemassa valmentajien viimeisimmät sota suunnitelmat. Vastustajankin porukka näky saapuneen jo pukuhuoneeseensa, varmaan samat mielessä. Keli on kuin morsian, tosin ei sieltä parhaasta päästä. Jos ottelu alkais juuri nyt niin pelaisimme vesipalloa, mutta kun ei ala. Liikuntaviraston henkilökunta tekee parhaillaan kaikkensa jotta jää olisi loistokkaassa kunnossa kun ottelu alkaa klo 15.00. Vettä ei voi/kannata aurailla ennen alkulämmittelyä, koska taivaalta ripottelee kokoajan hiljakseen uutta vodaa. Sitten se ikävä uutinen. Tuomo Partanen joutuu polvileikkaukseen tulevalla viikolla. Tasan ei käy onnen lahjat Tuomolla. Stadissa 3 kautta ja pelejä about 15- 20. Tuomo on karaistunut kundi, ei valita vaikka kohtalo onkin kova. Palaillaan taas ennen peliä ja puoliajalla, sekä pelin jälkeen.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 12:55 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
7. joulukuuta 2007
Perjantai
Iltaa Bragulta. Huoltajamme Laakso jr. puhisee punasena, ja on paniikissa koska on hävittänyt yhden tärkeen avaimen, ja uusi sarjoitus kustantaa toista tuhatta euroa. Treeneissä edelleen hyvä meininki, kaikki paikalla, vain sinappi keisari puuttuu. Keli täällä stadissa on ihan jees, tuulista mutta onneksi kuivaa. Porukka sai ennen treenejä luettavakseen uuden HIFK- magazinen, ei hevin uskois että kyseessä on bandy-lehti, niin laadukas se on. Lehti kirvoitti porukan naurrammaan hillittömästi, muutamat kun päästänyt suustaan lipsahduksia jota ei ole ehkä kannattanut julki tuoda(heh). Huominen peli on HIFK- Organisaatiolle tärkeä, onhan kyseessä mahtava synttäri juhla 110v. Taidamme olla viimeisiä jotka skulaavat juhlaottelun, Hockey ainakin pelas omansa, Handiksesta en ole ihan varma, Futis on samoin jo pelannut jne jne. Kelien sattuessa kohilleen uskomme että Berghall on turvoksissa, eli olkaa ajoissa paikalla, puheet alkaa varttia vaille+ luvassa tietenkin huippu jääboltsia. Matsi alkaa klo 15.00.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 18:24 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Sivut pystyssä, lehti julki, sinappia pian
Tervetuloa kaikki HIFK-bandy blogin lukijat katsomaan myös virallisia sivujamme.

Sivut toimivat viikonlopun osoitteessa: http://www.hifkbandy.composer.fi/articles/290/
Ensi viikon alkupuolella osoitteeksi muuttuu www.hifk-bandy.fi

Verkkosivuilla esittelemme joukkueen, kerromme uutisia ja julkaisemme tietenkin jääpalloaiheisia kirjoituksia. Päivitämme sinne myös otteluraportteja kuvien kanssa. Täällä blogissa jatkamme tietenkin tunnelmien välittämistä tuoreeltaan.

Tänään putkahti myös 1 000 kappaleen painos HIFK-bandy kausilehteä. Aikakauslehdessä on 64-sivua jääpalloa, paljon kuvia ja pelaajien esittelyt.

Pääaiheina raportti Ljusdalin retkeltä ja Söderströmin opit maalinteosta. Hinta 5 euroa kotiotteluista. Voit tilata lehden myös kotiin lähettämällä Jukalle postia: jukka.rautiainen@bookers.fi Hintaan lisätään postikulut.

Ja vielä lisää! Sinappia myydään 110-vuotisjuhlan kunniaksi. 6,5 euroa tuubi, myynnissä lauantaina OLS -ottelussa.

AV
lähettänyt HIFK | 14:48 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
5. joulukuuta 2007
Keskiviikko
Sateista ja tuulista iltaa Bragulta. Talvi näyttää kurjat puolensa, kauhea keli, mutta ei valiteta sillä jää on kondiksessa. Luistimia katoaa teroitus hyllystä siihen malliin että porukkaa on treeneissä hyvin. Kopissa hyvä meininki, ja kaikki odottaa Lauantain peliä. Se on HIFK;n JUHLAOTTELU 110v. Kelit jos kohillaan on odotettavissa tupa täyteen koska onhan vastassa hyvä joukkue Oulusta+ juhla. Stadin Kingitkin kuulemma odottaa peliä paljon, onhan Lauantai(heh). Kingeille terveisiä olette kovia tyyppejä. HIFK;n julkaisu pitäisi ilmestyä myös tohon otteluun, samoin kun sinappi. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille. Vanhemille veteraaneille KIITOS.
Palaillaan taas viimeistely treeneistä. Itse alan menemään hornankattilaan kuuntelemaan SONATAA. Kemistä tulee 1 hyväasia(heh).

T:Pride
lähettänyt HIFK | 19:00 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Juhlaottelusta juhlasinappia
110 vuotias urheiluseura HIFK pelaa jääpallon juhlaottelun lauantaina OLS:a vastaan. Ottelu alkaa kello 15.00 Kallion kentällä.

Lauantaina myyntiin pamahtaa myös jääpallo kausilehti hintaan 5 euroa, sekä...


HIFK BANDY 110 V JUHLASINAPPI!
Parasta pöytään!
250ml sinappia on tehty aidoista raaka-aineista ilman lisä-aineita.
Palautteena olemme vastaanottaneet mairittelevia lausuntoja tuotteen laadusta.

Sinapin hinta on vain 6,5 € per purkki.
Saatavilla alkaen la 8.12.2007 ottelusta!
lähettänyt HIFK | 15:24 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
2. joulukuuta 2007
HIFK luisteli Narukerän yli toisella jaksolla
HIFK:n toinen jakso oli erinomaista jääpalloa! Narukerällä ei kerta kaikkiaan ollut mitään mahdollisuuksia vastata HIFK:n rynnistykseen.
Ensimmäisen jakson nyhjäyksen jälkeen pukukoppiin saapui sekava ryhmä. Kaksi pelaajaa oli loukkaantunut ja joukkue puskenut turhaan vastatuulta ja Narukerän erinomaista karvausta vastaan.
Valmentaja Partasen ohje tauolla oli selvä. Kärsivällisyyttä tarvitaan.
Myös kapteeni Juha Laitinen osui naulankantaan joukkueen kumarruttua yhteishuutoon.
"Ensimmäinen jakso oli huono, mutta peli on nolla-nolla, siitä on selvitty. Nyt on jokaisen aika osoittaa voitontahtoa."

Ja tahtoa joukkue osoitti. Kun Liukkonen ja Mutikainen onnistuivat maalinteossa peli vapautui. Narukerän kavennus ei haitannut, sillä se kuitattiin nopeasti.
HIFK:n neljäs maali meneekin sitten kauden kauneimpien maalien kimaraan. Liukkonen murtautui puolustuslinjan ohi Narukerän maalille, syötti Laineen avopaikkaan. Laine harhautti maalivahdin ja syötti vielä takaviistoon Janne Hauskalle. Janne pisti pallon pömpeliin.

Lopulta HIFK:n voittonumerot olivat selvät. Mutta kuten jääpallossa yleensä, ne eivät aivan koko totuutta kerro. Fakta sen sijaan on, että Narukerä ei onnistunut maalinteossa, vaikka HIFK oli ensimmäisellä jaksolla pelissä huonolla asenteella. Puolustuspelaaminen toimi silti erittäin hyvin. Tämä olikin jo kolmas peli peräkkäin, kun vastustaja on onnistunut tekemään vain yhden maalin HIFK:n maaliin.
Kun asenne, ja myös myötätuuli, sitten saatiin kuntoon, oli Narukerä vastaantulija.

Pelissä loukkaantuneista tiedetään sen verran, että maalivahti Vainio kuntoutuu maanantaiksi nolosta voimisteluonnettomuudesta. Olkapää muljahti kolostaan, mutta Pärre ja Söderström väänsivät sen paikalleen. Ei ollut ensimmäinen kerta.
Partasen polvi sen sijaan oli lauantaina erittäin kipeä. Hän menee maanantaina lääkäriin ja kuvauksiin. Tietoja tutkimuksista välitämme heti kun tiedämme.

AV
lähettänyt HIFK | 20:09 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1. joulukuuta 2007
2.Puoliaika
Toinen puoliaika kaiken muutti. Lopputulos 7-1. Peli lähti rullaamaan maltin, ja oikean asenteen kautta. Myötätuuli varmaan jeesasi jonkin verran. Itse olen jääpallokaupunkeja kierrellyt vuosien saatossa ja tänään näin jotain mahtaa. Mahtavan yksilö soolon, loppuvaiheessa pallon käyttäminen joukkuetoverilla ja siitä takaisin itselle ja byyri. Tommoisia olen vain telkkarissa nähnyt. Saimme pelin hallintaan toisella jaksolla selkeesti, pallo liikkui, ja kundit liikuivat joukkueena hyvin ja tiiviisti. Maalivahti Erkkilä heitti Söderströmin läpi ja late viimeisteli hienosti ja varmasti.
lähettänyt HIFK | 17:01 | 2 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1.Puoliaika
Ottelu etenee tasatahtia 0-0. Molemmilla ollut muutamia maalintekopaikkoja kulmatkin on tasan 3. Ottelussa nähtiin kummallisuus kun maalivahti Vainio loukkaantui jumppailtuaan kesken pelin, tilanne oli 80metrin päässä, no tekevälle sattuu. Vakava asia on Tuomo Partasen kolhu polveen, huuto oli sitä luokkaa että taisi sattua oikeesti. Tsemppiä Tuomolle. Narukerä on ottanut kuvioihinsa heidän kehittelemänsä kulmakikan, kikka on hieno mutta ei johtanut tulokseen. Ottelun kuuluttajakin huutelee välillä omiin kun kuulutti vanhan seuransa nimen, josta IFK;n isopäällikkö antoi huomautuksen.
lähettänyt HIFK | 15:51 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Ottelu HIFK- NARUKERÄ
Iltapäivää tuuliselta Braahikselta. Otteluun valmistautuminen on mennyt suunnitelmien mukaan. Joukkueesta huokuu hyvä tekemisen meininki. Huolivuorossa IFK:lta on Hörhammer, Pättiniemi, Skaffari. Olosuhteet hyvälle ottelulle ovat olemassa, tosin tuuli on kovaa. Porukat on kohtapuoliin jäälle menossa ja ottelu alkakoon. puoliajalla kertoilen lisää jos yht pelaa.

T:Pride

Ei kommentteja: