tiistai 7. lokakuuta 2008

Tekstit maaliskuun 17.- kauden 208 alkuun.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 11:59 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
3. heinäkuuta 2008
Enää viisi kuukautta kauden alkuun
Iltapäivää!

Juhannuskin meni jo joten on korkea aika alkaa orientoitumaan tulevaan jääpallokauteen. Seuroissa ja joukkueissa työtä varmaan jo tehdään täyttä häkää. Ainakin HIFK:ssa töitä on tehty joukkueen rakentamiseksi ensi kaudeksi. Harjoiteltukin on.

Uusia pelaajia on nostettu Vestan nuorista. Lupaavia poikia, joista kasvaa pian miehiä. Pelaajavirta pääkaupunkiseudulla on näköjään kääntynyt Porvooseen päin. Hyvä niin, tasaisempia pelejä odotellessa.

HIFK:n pelaajarunko on pysynyt kasassa. Katso HIFK:n verkkosivulta tänään päivitetty luettelo pelaajista. Muutoksia voi vielä tulla, ilmoitamme heti.

Pelaajauutisten lisäksi kevät toi muitakin uutisia. Liitto sai uuden puheenjohtajan Topiantti Äikkään. Kirjoitin HIFK:n verkkosivulle mielipiteitäni haasteista joiden edessä Äikäs ja koko jääpalloväki on. Jääpallon suunta ja tavoitteet tarvitsevat mielestäni julkista keskustelua. Muistakaan kirjoitustaitoiset Koponen -palsta. Mielipiteitä kaivataan.

Hyvää kesää vielä hetken verran. Ja harjoitusintoa.

AV
lähettänyt HIFK | 15:41 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
2. kesäkuuta 2008
Koposella on asiaa
Jääpallomedian Petteri Sihvonen eli Janne Koponen kommentoi HIFK:n viime kautta HIFK:n verkkosivulla. Lukekaa ja kommentoikaa, vaikka täällä.

AV
lähettänyt HIFK | 13:57 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
18. huhtikuuta 2008
Kesäkauden avaus
Moi vaan kaikille taas. HIFK aloittaa tänään treenaamisen tarkoituksenaan olla huippu iskussa silloin kuin sitä eniten tarvitaan. Jäälle mennään kurvailemaan ja totuttelee taas luistimiin ja stagoihin, sekä boltseihin. Tästä on hyvä lähteä tulevaan kesään. Kesävelho Laakso on keksinyt taas hyviä ja mukavia treenejä kundeille. Blogigin siis avautuu minun osaltani näin.
Hyviä treeni hetkiä kaikille jotka viihtyy tuolla skutsissa.

T: Pride
Perheeseemme syntyi 5.4.2008 jääpallisti josta todennäköisesti tulee jonkun joukkueen huoltaja. heh
lähettänyt HIFK | 14:10 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
19. maaliskuuta 2008
Vielä kerran miesten finaalista
Laitetaan kuvia blogiin kun niitä kerran on. Tässä loput Huovilan Pekan ottamat rankkarikuvat. Sain ne eilen ja lisäsin sarjaan aiemmat kolme.

Alempana olevan viestin tarkoitus oli osoittaa OLS:n rankkareiden laatu, ei kertoa koko kisaa. Nyt tässä sarjassa kaikki rankkarit on järjestyksessä. Ainoastaan Niskasen ensimmäinen lyönti puuttuu. Mutta maaliinhan se tietysti meni.

Tornion ensimmäinen lyonti. Vuokila ohi.
OLS:n toinen lyönti Mällinen, Koivuranta torjuu.
Tornion toinen lyöjä Ohtonen. Virtanen torjuu.
OLS:n kolmas lyöjä oli kuvasta oikein tulkittu Kilpeläinen. Maali.
Tornion kolmas lyöjä Noren, Virtanen torjuu.
Ja viimeisenä OLS:n Pasi Keränen räjäyttää potin.

AV
lähettänyt HIFK | 10:41 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
17. maaliskuuta 2008
HIFK kasaa joukkuetta
HIFK on aloittanut joukkueen kasaamisen ensi kautta varten. Tärkeää on saada mahdollimman moni viime kautinen peluri jatkamaan. Neuvotteluja käydään, tiedotamme heti.

Lue HIFK:n seurajohdon tunnelmia ja sopimustilanne HIFK:n nettisivulta.

Viikonlopun finaaliin pitää vielä hieman palata. Rankkareihin meni, sen toki kaikki jo tiesivät. Voitto oli Torniolle tarjolla jo moneen otteeseen, mutta niin vain OLS kampesi rankkarikisan voiton.

Näistä Pekka Huovilan erinomaisista kuvista huomaa, miksi OLS voitti rankkareissa. Olisiko ekassa kuvassa Konna Kilpeläinen, viiksistä päätellen, ehkä vähän ryhdistäkin. Pallo ylänurkkaan, miten sen sieltä voi torjua?

Ratkaisevassa rankkarissa Pasi Keränen ei jättänyt mitään mahdollisuutta koivurannalle torjua. Katsokaa palloa alanurkassa! Jos tuonne finaalirankkarissa ratkaisevana pelaajana lyö, on voiton ansainnut.
Samaa mieltä on muu OLS:n joukkue.


Onnea OLS:lle vielä kerran voitosta.

Viikonlopun viimeinen finaali, naisten, Oulunkylässä päättyi Botnian selvään 7-1 voittoon Veiterästä.

AV

Ei kommentteja: