tiistai 7. lokakuuta 2008

Marraskuun 2007 tekstit

HIFK-OLS 110-vuotisjuhlaottelu
Ensin toki tärkeä ja aivan varmasti kipakka taisto huomenna Narukerää vastaan. Säätiedotus lupaa hyvää bandy-keliä. Kaikki paikalle.

Viikon päästä pelattavaa OLS peliä on jo syytä mainostaa, sillä se on HIFK-bandyn 110-vuotisjuhlaottelu. Monet muut HIFK:n lajit ovat jo omat juhlaottelunsa pelanneet, nyt on jääpallon vuoro.

Juhlan kunniaksi HIFK-bandyltä tulee myyntiin 110-vuotis juhlasinappi. Tuubi maksaa 6,50 euroa.

Myös HIFK-bandy kausilehti on myynnissä ensi lauantaina. Aiemmista tiedoista poiketen lehti viivästyy viikolla. Harmin paikka, mutta painossa viipyy.
Lehdessä aiheina HIFK:n menestyminen Ljusdalissa, Söderström kertoo maaliteosta ja uudet pelaajat. Mukana tietysti joukkuekuva ja pelaajakortit sekä paljon kuvia. Tiedossa tuhti 64-sivuinen värikäs lehti.

Lehden hinta on 5 euroa ja sitä myydään kotiotteluissa. Lehden voit tilata myös postin välityksellä lähettämällä Jukalle tilauksen ja osoitetiedot: jukka.rautiainen@bookers.fi
Lehden hintaan lisätään postikulut.

Narukerä pelistä lisää huomenna ja juhlaottelusta ensi viikolla.

AV
lähettänyt HIFK | 15:21 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
27. marraskuuta 2007
Tiistai
Iltaa tuuliselta Bragulta. Blosis oli niin kova että kevyemmillä oli vaikeuksia pysyä luistimilla(heh). Maalivahtimmekin haki jossain vaiheessä myssyn kypärän alle, sano että pää jäätyy. No parempi suojatakkin koska tulis ottaa koppejakin kaudella. Treenit vedettiin kumminkin hymyssä suin ja porukalla olikin nasta fiilis treenien jälkeen, ainakin alku ja loppupelien voittajilla. Yhden voittajan satuin näkemään vielä ilta ostoksilla , kaveri osti lemmikilleen mega herkkuja. Kaupasta jota meijän pari pelajaa(elvis kaupungista kotoisin) on käyny kunnostamassa. Huomenna jatketaan reenailua hyvällä sykkeellä. Mainio&Erkkilä tsemppaa nettisivujemme uudistuksen kanssa tosissaan joten kohtapuoliin sekin ilo koetaan.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 20:34 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
26. marraskuuta 2007
Maanantai
Iltaa. Treenit on takana, ja hyvällä sykkeellä mentiin viikonlopun jälkeen. Porukkaakin oli paikalla, muutama pitkänmatkalainen puuttui. Keli täällä Stadissa on hyvä +1 jää hyvä. Lauantaina odotettavissa yksi kauden parhaista peleistä Bragulla kun vastaan astelee aina hyvä Narukerä. Kaikki kynnelle kykenevät, ja nekin jotka ei kykene niin messiin nauttimaan huippu Bandystä Suomen oloissa.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 21:21 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
23. marraskuuta 2007
Perjantai
Sateisesta Stadista iltaa. Porukka treeneissä 100%:sti. Vettä pikkaisen vihmoo mutta se ei haittaa. Edarit on siis jäällä ja jo joskus sanonut ettei IFK:lla ole junnuja? Nytkin heidän treeneihin ilmestyi 6 ensikertalaista ja Valmentaja pulassa että mistä heille mailat. Autoimme maila asiassa mielellämme koska on harvinaista että 6 uutta junnua tulee kerralla. Osalla porukkaa oli palaveri ennen treenejä joka oli antoisa. Pukuhuoneen siivous ryhmä oli tehny loistaavaa duunia olemattomilla siivous välineillä. Seuraava siivous kolmikko on varmaan monttu auki kun huomaa päässeensä siivous hommiin. No kaikki kaikki duuni tehdään joukkueen eteeen. Kopissa käytiin ennen treenejä vilkasta keskustelua taakse jäänneillä EM- Karsinnoilla. Suomi tyri taas, samoin Englanti josta meidän eräs kova otteinen puollustaja vuodatti pitkän tovin, hänelle kova kolaus. Aimo yrittää parhaansa jotta meidän uudistuneet nettisivut aukeis joku päivä ja olisivat helppo lukuisia. Palaillaan taas viikonlopun jälkeen jos kukaan muu ei jaksa skrivailla.
Ps. Kallion kentälle kattelemaan Vestan kovatasoista turnausta jos ei viikonloppuna ole muuta tekemistä.

T:Pride
lähettänyt HIFK | 17:43 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
21. marraskuuta 2007
Keskiviikko
Iltaa. Joukkueemme harjoittelee par aikaa. Harjoituksemme alkaa aina laitojen laitolla, nyt jo 1uusi pelaaja yrittää luistaa, mutta hän ei tiedä vielä kuinka julma joukkueenjohtaja rankaisee häntä. Kentän toisessa päässä harjoittelee kovalla temmolla noin reilu 1000 pääsarja ottelua yhteensä omaavat ikinuorekkaat HIFK;n ikikset esim. Rautinen, Niemikorpi, Björn,Wallius. Treeneissämme näyttää olevan aika kova tempo, joka onkin hyvä koska huomenna on leedi päivä. Pärre lätkii veskareittemme kanssa heidän omia harjoituksiian. Eräs maalivahtimme on saanut henkilökunnan osalta pikkasen kritiikkiä koska kuppaa kopissa niin kauan illalla. Rangaistus on että joutuu viikon jättää auton Helsinginkadulle porttien ulkopuolelle. Loppuviikolla lisää.

Hyvää Fudis-iltaa

T.Pride
lähettänyt HIFK | 19:33 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
19. marraskuuta 2007
Treenit
Paluu arkiseen aherrukseen on meneillään. Harjoituksissa porukkaa hyvällä prosentilla. Muutama oli estynyt tulemaan töiden takia. Nyt alkoi Aimon mainitsema harjoitus jakso ennen seuraavaa koitosta joka on astetta kovempi kuin Sunnuntaina. On siis 2Viikkoa aikaa hioa kuviot kohilleen, ja muutenkin nyt semmoinen tunne että tästä se harjoittelu oikeesti alkaa. Ensimmäinen ehjä viikko omassa pyhätössä(stadin se oikeesti on). Palaillaan viikolla vielä.
PS. Olin varkaudessa ja mun öögat ei flöittaa.

T. Pride
lähettänyt HIFK | 20:17 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
18. marraskuuta 2007
Kolme maalia vartissa, sen jälkeen vaikeampaa
Kahta pistettä lähdimme hakemaan ja ne saimme. Olemme tyytyväisiä, tyyli on vapaa.
Alku oli ehkä liiankin hyvä. Mutikaisen paukku yläkulmaan oli kerta kaikkiaan mahtava. Kun Tasten kulmasta ja Liukkonen laukauksella kahdestakymmenestä metristä onnistuivat, ehkä pieni hyvänolontunne hiipi puseroon.
Kun vielä pystyimme selvittämään ensimmäisen jakson jäähyt ja WP:n pienen kulmasuman ensimmäisen jakson lopussa, luulimme voittavamme pelin toisella jaksolla helposti.
Toisen jakson ensimmäisen vartin WP tuli vahvasti. Maali ei ollut kovin lähellä, sillä vaarallisimmat paikat WP sai kulmista. Ne ryysäys hoiti täydellisesti.
HIFK:n pelin virhe oli, ettei vapauttavaa neljättä maalia pystytty tekemään. Runsaiden jäähyjen takia HIFK joutui puolustuskannalle, mutta paikat neljännelle maalille ja WP:n selkärangan katkaisemiselle olivat.
Lopulta WP:n painostus palkittiin, kavennusmaalin jälkeen HIFK:lla ei kuitenkaan ollut suurempia hätiä. Pallo toki pyöri HIFK:n päässä ja loppuun asti peli oli jäähyjen tappamista, mutta todella vaarallisia tilanteita ei WP saanut aikaan.
WP-peli oli HIFK:lle hieman pakkopullaa. Ison jään harjoittelua tai pelituntumaa ei vieläkään ole riittävästi, jotta vaikeat vaiheet pelissä voisi rutinoituneesti purkaa. Voitto oli kuitenkin otettava. Alun kolme maalia riittivät tänään hyvin.
Nyt on kaksi viikkoa aikaa harjoitella, Narukerä pelissä alkavat jo kuviot loksahdella.

AV
lähettänyt HIFK | 21:48 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
2.Puoliaika
Lopputulos 1-3 kertoo jotain. Ensimmäisen puoliajan jäähy sumaan kadotimme pelin eikä se toisen jakson jäähyilyn jatkuessa helpottanut ainakaan. Maalipaikkoja oli molemmilla huru mygge, mutta vain vastustaja onnistui tekemään takatolpalta maalin. Ottelu oli varsinaista hakkaamista puolin ja toisin, sekä pystypainia meiltä trikoissa oli T: Partanen. Ensimmäisellä jaksolla nähtiin varsinainen eurosport byyri a'la Mutikainen. 40metristä pallo aivan ylä mummoon.

T:Pride
lähettänyt HIFK | 14:56 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1.Puoliaika
Ottelu alkoi Ifk:n täydellisellä hallinnalla. Ifk pelasi hienoa jääpalloa jota ainakaan pääkaupungin ihmiset ei ole nähneet vuosiin. Pelimme pikkaisen sortui kun tuli 2 miehen jäähyt puolen tunnin pelin kohdilla. Varkaus pääsi peliin mukaan tuolloin, he kumminkin törmäävät vahvaan puollustukseemme. Kulmat on 5-3 meille. Keli on muuttunut pakkasen puolelle pikkaisen lumisateen säestämänä. Varkautelaiset pelaavat semmoista bandya jota he on aina pelanneet eli pitkää palloa Mr. maalintekijälle. Tilanteemme on puoliajalla ainakin hyvä, katsotaan vielä toinen 45minuuttinen. Tuomarit vislaavat tasapuolisesti.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 13:48 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Pelipaikalla
Tervehdys. Alkulämpö ollaan otettu juosten ja pelattu potkupalloa. Jalkasen tuomas oli hyvä, niin kuin aina. Keli Varkaudessa on +2 about. Maalivahti Vainio kommentoi juuri että ompa kuuma. Ottelu palaveri pidettiin totutusti bussissa. Kaikki valmiina hyvään jääpallo otteluun. Porukka alkaa valumaan pikkuhiljaa jäälle ottamaan viimeset silaukset Niemelän huippuunsa terotetuilla skrinnareilla.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 11:58 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Matkalta
Huomenia bussista kaikille. Matkaa tehty pari timmaa, ja just saimme aamupalaa Hotelli Kumpelissa. Matka jatkuu kohti määränpäätä leppoisasti osa lepäillen ja osa leffaa katsellen. Tulemme olemaan pelipaikalla hyvissä ajoin. Joukkueemme terveys tilanne on täydellinen,eli kesä reenit mennyt siltä osin putkeen. Pyrimme taas informoimaan teitä ennen ja jälkeen pelin sekä puoliajalla jos yhteydet pelaa. Kiitoksia Laakkosen rouvalle hedelmistä näin etu käteen jo. Sekä Niemelän pariskunnalle mahtavista omena piirakoista.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 9:02 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
17. marraskuuta 2007
Palauttavat
Aurinkoista päivää härmän kansa. Joukkueemme parhaillaan palauttelee eilisestä pelistä hymyssä suin. Keli on kuin morsian(kaunis sellainen). Osa porukkaa pelailee ja osa ihan treenaakin mutta mitä, se olkoon salaisuus. Eräs valmentajamme keksi ketsuppi pullo ilmiölle uuden sanonnan. Se aukee kuin pölypussi??? se siitä kommentista. Huomenna olis sit aikanen lähtö varkauteen siellä pelataan taas arvokkaista pisteistä ja joukkueen ilmeen perusteella kaikki on kondiksessa. varkautelaiset kaikki katsomoon huomenna klo 13.00

T: Pride
lähettänyt HIFK | 13:40 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
16. marraskuuta 2007
403 ja 404
Tähän alkuun Kristian Skaffari kommentti viime talvelta. Kride oli tehnyt Porvoossa uransa ensimmäisen bandy-liiga maalin. Parin päivän kuluttua Kride suhteutti oman sinänsä erinomaisen suorituksen todellisuuteen ja tuumasi pukuhuoneessa:
"Ei perkule, Lasse on tehnyt liigassa neljäsataa kertaa enemmän maaleja kuin minä!"


Tänään Lasse latasi maalit numero 403 ja 404. Ensimmäinen oli HIFK:n tämän kauden ensimmäinen maali. Siitä ilotulitus ei vielä alkanut. Alku oli hapuilua, yksinyrittämistä. Rentous löytyi vasta toisella jaksolla.

Veiterä tuli vielä tasoihin 14. minuutilla kulmasta. HIFK:n tehokkaaksi havaitussa kulmanryysäyksesä on sittenkin pallon mentävä aukko. Pelaajien olkapäiden ja yläriman väliin jää kymmenen sentin rako. Siihen Veiterän Kinnunen pallon löi. Erkkilä maalissa ei voinut mitään.

Kinnusen kulmalyönti olikin Veiterän pelin ainoa valopilkku. Ehkä poislukien maalivahti Hartikaisen muutamia oivia lähitilannetorjuntoja. HIFK:n toisen jakson ensimmäisen maalin, Liukkosen lyömän, jälkeen jäällä oli tahdoton ja antautunut Veiterä. Sen jälkeen HIFK teki vielä yksitoista maalia.

Pelin kulku oli selvä alusta asti. HIFK vie ja Veiterä rimpuilee. Oli ajan kysymys milloin HIFK menee menojaan.
Mutta nyt tässä pitää vähän toppuutella myös, arki koittaa sunnuntaina Varkaudessa. WP-35 on aivan eri luokan joukkue, varsinkin ahtaalla kotikentällään. Veiterä oli huono vastustaja. Toisaalta on hyvä saada kauteen hyvä alku. Tällä kertaa vaikeaa oli reilu puoli tuntia, joskus on ollut hieman pidempäänkin.

Laakkosen lisäksi kaksi maalia tekivät Mutikainen ja Liukkonen. Laine ja Söderström tekivät kolme maalia. Mutikainen syötti kolme. Huomioitavaa on myös, että Juha Laitinen löi pallon maaliin.
Sarja-avausta oli saapunut seuraamaan noin 200 silmäparia. Kingien kannustus oli loistavaa.

Liittoa täytyy tällä kertaa kehua nopeasta palvelusta. Kello on nyt varttia vailla kaksitoista ja liiton nettitivun tulospalvelussa on pöytäkirja näkyvissä.

Kuvat: Pekka Huovila

AV
lähettänyt HIFK | 23:38 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
2 puoliaika
16-1 ei jätä jossittelua. Lisäsimme toiselle jaksolle hivenen tempoa, ja kohdistimme syötöt kohilleen niin jälki oli murhaava. Paikkoja oli vieläkin rumempiin lukuihin. Positiivista oli yksilöt,ja joukkue pelimme. Näköjään world-cupista jäi jotain takaraivoon. Veiterä alkoi myös pelaamaan joka ehkä aukaisi heidän peliään ja saimme vauhti koneille lisää tilaa. Jotkut pelaajamme keräsi isot tehot maalien ja varsinkin syöttöjen osalta. Tunnelma oli mahtava rehellisesti sanottu. Stadin kingejä oli about 45. Tästä on hyvä jatkaa kohti sunnuntaita. Huomenna kevyt palautus jää ja sit himaan mamman viereen. Iltasella tulee vielä 5 astetta syvällisempi analyysi.
Kiitos kenttä henkilökunnalle loistavasta jäästä sekä muusta palvelusta.

T:Pride
lähettänyt HIFK | 20:39 | 2 kommenttia Linkit tähän tekstiin
1.puoliaika
45min pelattu siis, tilanne 4-1. Kauden avaukseksi yllättävän vaikeeta. Vastustaja puolustaa koko miehistöllään ja puskemme päätä seinään. Pallon hallinta 80-20 ifk.lle. pääsemme vaivatta päätyihin, mutta selkeitä maalintekopaikkoja on vaikee luoda. Toinen jakso kaiken muuttakoon. Ottelussa loistava tunnelma, jää on huippu. Ottelussa nähty maaleja ja hienoa peliä sekä ambulanssi joka ei tosin vienyt loukkaantunutta pelaajaa vaan raskaan työviikon tehneen kannattajan.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 19:22 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Kauden avaus.
Iltaa bandy väki. Niin kuin Aimo kertoi pyrimme kertomaan ottelusta ns livenä. Huomio heti kärkeen yhteys pikkasen takkuilee. Asiaan, nyt se sitten alkaa bandy-liiga. Ottelu järjestelyt on käynnissä mainosmiehet laittelee mainoksiaan, skärbät kuumentuu hyvää vauhtia. Joukkueet ottivat tutut alku verryttelynsä mahtavassa kelissä. Nyt jengit ovat rauhoittumassa pukuhuoneessa kahvia ja sporttimehua siemaillen ja odottaen illan taistoa. Katsomot alkavat täyttyä jo vaikka otteluun viel 30min.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 17:54 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
HIFK-Veiterä 18.30
Tänään se alkaa! Tervetuloa Brakulle kaikki!

HIFK:n joukkue on terve ja täydessä iskussa. Eilen tosiaan pääsimme ensimmäisen kerran tänä syksynä Kallioon harjoittelemaan. Jää oli erittäin hyvä.

Samoin on odotettavissa tänäänkin. Sääennuste lupaa poutaa ja lämpötilaa nollan tuntumaan.

Kamppailu alkaa kello 18.30.

Kausikortti maksaa 50 euroa. Otteluliput aikuisilta 8 euroa, eläkeläisiltä, naisilta ja lapsilta 5 euroa. Alle 12 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Fanikortilla lipun hinta on 5 euroa. Keväällä myydyt HIFK Gold-fanikortit oikeuttavat sisäänpääsyn myös jääpallo-otteluihin.

Blogiin julkaisemme tunnelmat vielä ennen pelin alkua. Puoliajalla ja pelin jälkeen kerromme tapahtumista lyhyesti. Raporttia pukkaa vielä illalla.


AV
lähettänyt HIFK | 14:22 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
15. marraskuuta 2007
Pyhättö
Iltaa pyhätöstämme. Jos joskus on jää ollut hyvä ja hieno niin se on nyt sitä. Jos Koskela meinaa MM- ennätystä parantaa niin bragulla sen pystyy tekemään. Joukkuemme siis vihdoin ja viimein pääsi omalle kentälleen. Aloitimme joukkuekuvalla treenit, sitten normaalia alkupeliä. Porukka oli kuin karkkipäivä olis ollut, niin kauan ollaan odotettu tätä päivää. Huomenna se sit taas alkaa pisteistä pelaaminen, porukka on levollisin mielin mutta keskittyneenä. Nyt pakko mennä kerää palloa jotta mangeri ei suutu kun niitä lentelee hesarille.


T:Pride
lähettänyt HIFK | 19:07 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
14. marraskuuta 2007
Kausiennakko Kingien sivulla
Erittäin asiantunteva arvio Bandy-liigakaudesta HIFK:n näkökulmasta Stadin Kingien sivulla.

AV
lähettänyt HIFK | 20:21 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Kuvia Botnia-HIFK pelistä
Liiton tiedottamisvaliokunnan Pekka Huovilan kuvia eilisestä pelistä. Kiitti kuvista.

Herra Lasse Laakkonen katsoo mihin syöttää.

Tuomo Partanen.



Eepi Hörhammer taistelee laidalla. Erikiä on peluutettu viime aikoina sivutukena.

AV
lähettänyt HIFK | 18:33 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
13. marraskuuta 2007
Botnia-Hifk
Iltaa. Pelasimme siis harjoitusottelun tunnin mittaisena kuivassa lumipyryssä. Ottelun lopputulos oikeesti pikkaisen hämärän peitossa mutta kopissa veikkailtiin 8-1. Maalin tekijöinä meiltä ainakin Södeström, Hauska J, Mutikainen, Partanen. Bottalta Hyttinen ampui vaparista onnenkantamoisen (flipperi pallon) joka kimposi meijän pelaajan luistimesta maaliin. Se olikin Botnian ainoa tilanne pelissä. Selvä oli kumpi hallitsi peliä suvereenisti. Hifk:lta nähtiin jo sommiteltuja kuvioitakin jotka tulee lähinnä selkäytimestä koska edelleenkään emme ole päässeet harjoittelemaan kunnolla hyvissä olosuhteissa. Molemmilta joukkueilta puuttui muutamia avauksen miehiä, meiltä ehkä merkittävämmät. Maalivahtimme pelasi puoliksi niin kuin vastustajankin. Juha Erkkilä avasi peliä erinomaisesti. Ottelussa nähtiin myös valitettava loukkaantuminen näin kauden kynnyksellä kun Botnian kokenut puolustaja Vesa Liuhanen mitä todennäköisemmin mursi nilkkansa. Tästä on hyvä lepuutella huominen, ja torstaina pääsemme pyhättöömme harjoittelemaan ja lautautumaan kauden avaukseen Veiterää vastaan 18.30 Bragu. Tervetuloa kaikki bändystä kiinnostuneet ja muutkin.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 20:07 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
12. marraskuuta 2007
Kohti avausta
Maanantain treenit on vedetty tuulessa ja pikkaisessa pyryssä. Jäätilanne täällä etelässä ei ole ollut kummoinen, vasta toiset treenit inhimillisissä olosuhteissa. Kauden avaukseen 4 päivää. Joka ukko odottaa sitä kuin kuuta nousevaa. Huomenna olisi tarkoitus pelata naapuriseuraa vastaan tunnin matsi. Kirjoitellaan huomenna lisää.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 22:59 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
11. marraskuuta 2007
Hbl:n jääpallojuttu HIFK:sta
Kas tässä linkki:

http://www.hbl.fi/text/sport/2007/11/9/d7418.php

Hyvää isänpäivää kaikille.

AV
lähettänyt HIFK | 14:32 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
10. marraskuuta 2007
Kuvia Ljusdalista
No fiilistellään sitten vielä Ljusdalilla, kun täällä sataa sontaa taas taivaalta.
Oikealla joukkue valmistautuu Murmansk otteluun. Alla Juha Erkkilä ennen Murmansk peliä. Loput kuvat ovat majapaikalta. Majoituimme paikalliseen Paloheinän kokoisen laskettelurinteen vieressä olevaan mökkikylään. Saimme olla omissa oloissa ja ruokahuolto pelasi, olimme tyytyväisiä.
Kuvaaja Aimo Vainio. Klikkaa kuvia, niin ne avautuvat suurempina.
AV







Joukkueenjohtaja ja nettivelho Marko Priitsku päivittää blogia. Kämpillä se oli hankalaa, sillä tietokoneen matkapuhelin yhteys nettiin pätki aika lailla. Puhelimetkaan eivät kuuluneet kunnolla 9 kilometrin päässä Ljusdalista, vaikka asuimme korkealla rinteellä. Jarno Bedda valjastettiin kuvaamaan kaikki ottelut.
Huoltaja Jan Tawast osoittautui pomputtelukilvassa kovaksi luuksi. Käpylän Pallon kasvatti oli lähes aina finaalikaksikossa mukana. Alakuvassa Petri Laakso saapuu saunalta.




lähettänyt HIFK | 11:32 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Kurjuutta
Oikein hyvää viikonloppua jääpalloväki. Kun potkitaan otsaan niin potkitaan sitten kunnolla. Keskiviikkoa pelattiin vesipalloa Akillesta vastaan, torstaina treenattiin pilkkopimeessä, perjantaina Ogelin kenttä olis kelvannut Sieviselle uinti treeneihin. Lauantaina oli tarkoitus pelata, siiviiliasioita niin monella että oltais jouduttu pelaan ilman vaihtomiehiä, joten peruttiin, ja nytkin (La 09.00) vettä tulee kaatamalla, parempi kun ei ole peliä. Sunnuntaina isänpäivä, ei saatu vastustajaa(ymmärrettävää). Maanantaina treenaamme varmaan räntäsonnassa, mutta tää on bandyä ja hienoa semmoista. Kunpa Kallioon tulis jää nopeesti, ja päästäis evakosta pyhättöömme.

Hyvää viikonloppua kaikille, hyvää isänpäivää niille joilla skidit temmeltää ympäriinsä.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 8:54 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
9. marraskuuta 2007
Ljusdals-postenin juttu LBK-HIFK pelistä





Iltapäivää. Tässä sivut Ljusdals-postenin aukeamalta, jossa World Cupin avausottelua Ljusdals BK-HIFK selostetaan.
Otsikko kokonaan kuuluu: Godkänd start på World Cup för LBK, eli hyväksyttävä aloitus LBK:lle maailman cupiin.
Lehden etusivu oli avajaisjuhlasta ja tämän aukeaman jälkeen oli toinen aukeama peleistä.
Kuvista näkee hyvin millainen sumu kentällä oli.
Aukeama oli pakko ottaa osissa, koska skanneriin ei mahtunut koko aukeama, eikä edes koko sivu. Harmi vaan, että samalla meni Tomi Hauska kahtia ja osa miehestä puuttuu kokonaan.
Lehti on pieni tabloid-kokoinen. Eli kaksi ensimmäistä ovat vierekkäiset, paitsi toinen on kuvan takia sen verrran alempaa ettei otsikko näy. Kolmas sivu on ensimmäisen sivun alaosa. Klikkaa kuvaa, niin sen pitäisi suurentua ja tekstin samalla selventyä. Ellei näin käy, anna palautetta.



AV
lähettänyt HIFK | 16:30 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
7. marraskuuta 2007
HIFK-Akilles 5-0
Mahtava ottelu hyvällä jäällä päättyi HIFK:n reiluun voittoon tänään illalla Oulunkylässä.
Ei vainenkaan. Keli oli kauhea, Oulunkylän valot katastrofaalisen huonot. HIFK voitti tosin, mutta peli muistutti jääpalloa vain vähän.
Ensimmäinen jakso päättyi HIFK:n kaksi nolla johtoon. Toisella jaksolla HIFK teki kolme maalia. Ottelun valopilkku oli Lauri Söderströmin kolme maalia.
Akilles löi pitkää ja sai muutaman laukauksen maalia kohti. HIFK yritti hieman rakennella, mutta pallot pysähtyivät lätäkköihin.
Lauantaiksi on suunniteltu peliä Narukerää vastaan. Toivottavasti silloin sää on parempi.
Kallion kenttää jäädytetään parhaillaan. Pääsemme sinne mahdollisesti jo ensi viikon alussa.

Ai niin, tälle blogin ulkoasulle tapahtui jotain käsittämätöntä kun lisäsimme etusivulle kävijälaskurin. Yritetään hiljalleen korjata.
Monet pienet näppärät nettinikkarien kädet, eli minun, muuten työstävät uusien nettisivujen ulkoasua parhaillaan. Tietoa niistä ja kaikesta muustakin tärkeästä kuten kotiotteluista hieman myöhemmin.
Muistutukseksi, ensimmäinen kotiottelu on ensi viikon perjantaina kello 18.30 Veiterää vastaan Kalliossa.
Kausikortti maksaa 50 euroa. Otteluliput aikuisilta 8 euroa, eläkeläisiltä, naisilta ja lapsilta 5 euroa. Alle 12 vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Fanikortilla lipun hinta on 5 euroa. Keväällä myydyt HIFK Gold-fanikortit oikeuttavat sisäänpääsyn myös jääpallo-otteluihin.

AV
lähettänyt HIFK | 22:42 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
5. marraskuuta 2007
Aloitus
Tervehdys. Niin siinä sitten kävi että kautemme suomessa alkaa suoraan ottelulla Akillesta vastaan. Oulunkylään ei saatu jäätä maanantaiksi, eikä tiistaiksi. Porukka joutuu menee sporttikaupan kautta hakee vielä uudet stiflat että pääsee purua kiertämään. No se palkitsee sitten kaudenaikana. Ei muuta kuin jään odotusta, ja heille joilla se jo on niin treeni intoa.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 15:16 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
4. marraskuuta 2007
Isojää
Oikein hyvää Sunnuntaita kaikille. Oulunkylän alma-ataa jäädytellään parhaillaan mutta saimme epä miellyttävän ilmoituksen heiltä, että ainakin Maanantain treenit peruttu. Kokemuksesta tiedämme että kyllä he sinne jään( hyvän) saavat, päivä voi olla toinen kun on ilmoitettu. Vastoin käymiset vaan kasvattaa. Lauantain lumisade on varmasti pikkaisen viivästyttänyt heidän ohjelmaansa. Mutta kun jäälle pääsemme tulevalla viikolla, niin pelit on suunniteltu ainakin 7.11. Akillesta ja 11.11. Isänpäivänä vahvaa Narukerää vastaan. No sitten jääkin viikko aikaa reenailla kuviot kuntoon, ja ei muuta kuin bandyliigan avaukseen Itä-suomen ylpeyttä Veiterää vastaan 16.11. klo 18.30. Ilta peli ja perjantai. Fiilistä on varmaan, siitä pitää huolen maamme suosituin kannattaja ryhmä, STADIN KINGIT.

T: Pride

Ei kommentteja: