tiistai 7. lokakuuta 2008

Lokakuun 2007 blogitekstit

Kotiinpäin
No se oli siinä sitten. Hyvä taistelu, mutta käteen jäi vain lapanen. Broberg voitti meidät eilen viime minuutin rankkarilla. Yritimme hyökätä, koska tasapeli ei olisi riittänyt jatkopaikkaan. Pääsivät pirulaiset vastaiskuun ja kaveri tuikkasi pallon puolustajien välistä. Hyppäsi perään ja puolustajat sulkivat välin. Kyseenalaista antaa rankkari sellaisesta. Mitä puolustajat olisivat voineet tehdä, väistää vai?
Maaleja tuli meidän päähän siis lähinnä rankkareista. Koko turnauksessa Broberg teki yhden pelitilannemaalin HIFK:n verkkoon. Rankkarit poislukien Broberg sai kaksi laukausta maalia kohti. Ja Broberg ei ole huono joukkue, voin vakuuttaa. Aika hyvin pelattu yhdellä tunnin ison jään harjoituksella. Esimerkiksi Ljusdal oli pelannut jo kymmenen peliä isolla jäällä tänä syksynä.
Nyt istumme bussissa kohti Tukholmaa. Dynamo voitti juuri Zorkin ja meni finaaliin. Dynamo johti jo neljä nolla, maali kerrallaan Zorki nousi. Sami Laakkonen teki kaksi maalia. Zorkilla oli tasoituspaikat, mutta hieman ohi. Dynamo oli pulassa.
Kiitos palautteesta ja kannustuksesta kaikille lukijoille. Jatketaan parin viikon kuluttua sarja-avauksesa WP-35 vastaan. HIFK kiittää ja kuittaa.

AV
lähettänyt HIFK | 11:48 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
27. lokakuuta 2007
Ottelu päätyi Brobergin 3-2 voittoon
lähettänyt HIFK | 19:13 | 3 kommenttia Linkit tähän tekstiin
60 min, Brobergille rankkari...
Broberg siirty johtoon 3-2
lähettänyt HIFK | 19:06 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Broberg tasoittaa..
53 min pelattu Broberg tasoittaa, tilanne nyt 2-2

Samalla Hifk täysilukuinen.
lähettänyt HIFK | 19:05 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Brobergin kulma, 52 min
lähettänyt HIFK | 19:02 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Hifk 2-1 johtoon..
Hifk johtoon kulmasta, lyöjänä Tomi Tasten!
lähettänyt HIFK | 19:00 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Jäähy Hifklle, 46 min
lähettänyt HIFK | 18:55 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
42 min, HIFKlle kulma
lähettänyt HIFK | 18:52 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Brobergille rankkari..
39 min. Brobergille rankkari.. maali. Tilanne 1-1
lähettänyt HIFK | 18:51 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Brobergilla tilanne..
Brobergilla hyvä tilanne Hifkn oikelata laidalta, mutta veto osuu ylärimaan.
lähettänyt HIFK | 18:50 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Pelattu 37 min
Broberg pitää palloa, HIFK puolustaa tarkasti.
lähettänyt HIFK | 18:47 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Hifklle kulma 34 min.
lähettänyt HIFK | 18:46 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Toinen puoliaika alkoi!
lähettänyt HIFK | 18:43 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Puoliaika, Hifk johdossa 1-0!
Ensimmäinen puoliaika oli Brobergin näennäistä hallintaa. Hifk puolusti kurinalaisesti ja käytti tilanteensa hyväkseen.

Toiselle puoliajalle kun Hifk laittaa jalat liikkumaan on Brobergin pojilla vaikeuksia.
lähettänyt HIFK | 18:25 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Hifk täysilukuinen, Tommi Niittylä pois jäähyltä!
lähettänyt HIFK | 18:24 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
25 min, Brobergille jäähy!
lähettänyt HIFK | 18:23 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Hifk enää yhden miehenalivoimalla.
24 min, Juho Liukkonen pääsi pois jäähyltä!
lähettänyt HIFK | 18:22 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Hifk kahden miehen alivoimalla!
23 min, jäähylle Tommi Niittylä.
lähettänyt HIFK | 18:20 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
20 min, Brobergin kulma.. yli!
lähettänyt HIFK | 18:19 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
19 min pelattu, hifklle toinen kulma putkeen
lähettänyt HIFK | 18:17 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Hifk:lle taas jäähy!
17 min pelattu, jäähylle Juho Liukkonen.
lähettänyt HIFK | 18:15 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Joukkueet tasalukuiset!
lähettänyt HIFK | 18:14 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Hifk johtoon 1-0, vaajaalla mihityksellä!
11 min pelattu. Juha Laitinen otti pakollisen jäähyn. Vastustajan kärkipelaaja oli pääsemässä yksin läpi.
Laitiseb ottaman jäähyn jälkeen Hifk rankaisi Brobergia! Juho Liukkosen antaman puolipitkän pallon otti haltuun Janne Hauska, ja viimeisteli tilanteesta upeasti!

Hifk johtaa ottelua 1-0!!!!!!
lähettänyt HIFK | 18:07 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
GAME ON!
Peli on käynnissä. 8min pelattu tasaväkisesti 0-0
lähettänyt HIFK | 18:05 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Taistelu
Tervehdys. Ottelu palaveri pidetty, se oli suhteellisin lyhyt ja ytimekäs. Kaikki tietää että on kyseessä suomalais joukkueelle iso ottelu.Pelaajaat lepuuttavat viel hetken itseään, kunnes alkavat pukea taistelu asua ylleen. Ilma on ihan miellyttävä, pikkaisen tuulen vire meinaa yltyä. Koto suomeen vinkkiä heille jotka ei tiedä svt24 näyttää puolivälierä pelejä suorana klo 20.30 suomenaikaa. Huippu jääpalloa tarjolla kaikille halukkaille.

T: Pride
lähettänyt HIFK | 15:48 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Hyvää huomenta. Lauantai aamu valkenee puolipilvisenä ja viileenä. Aamupalalla klo 09.00 paikallista aikaa odotti mieluinen yllätys kun huoltajamme Ronkku oli yllättänyt kaikki ja kattanut semmoisen aamupalan jota näkee vain elokuvissa. Kaikki valmiina, sen kuin laittaa ääntä kohti tavaraa. Iso käsi Ronkulle. Valmentajat viihtyivät huippu jääpallon parissa eilen illalla 7 tuntia putkeen nauttien kuulemma joka hetkestä. Paikallistaisto( 02.00) 2 tuhannen silmäparin edessä) oli ohi ensimmäisen puoliajan jälkeen Broberg johti Ljusdalia 6-0 se riitti myös valmentajillemme. Päivän vastustaja oli scoutattu.
lähettänyt HIFK | 10:40 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
26. lokakuuta 2007
4-0
Peli on ohi. HIFK voitti 4-0.

Viime minuuteilla oli vielä pari paikkaa. Söderström ujutti puolustajan ohi, mutta maalivahti ehti eteen. Skaffari ehti irtopalloon, mutta puolustajan mailasta ohi.

Ottelun paras pelaaja oli Tuomo Partanen. Eilen parhaaksi palkittiin Janne Hauska. Palkinto on pari kiloa makkaraa. Eilisen makkaran Janne lahjoitti huipputuomari Ilkka Vainikalle.

Huomenna vielä voitto Brobergistä ja jatkoon. Broberg voitti eilen Murmanskin 3-2. Tänään Murmansk oli huomattavasti heikompi.

Paikallislehti raportoi, että kotijoukkue Ljusdal oli tyytyväinen eiliseen pisteeseen HIFK ottelusta. Rankkari voitolla on merkitystä vasta jos joukkueet ovat tasapisteissä, jolloin rankkareiden voitto ratkaisee joukkueiden keskinäisen järjestyksen.
Lehden mukaan eilen oli yleisöä noin 3000. Peli oli turnauksen avausottelu. Kentälle yleisöä ei sumun takia nähnyt, mutta kuuli kyllä. Kotijoukkueella oli hyvät kannattajat, eivät kuitenkaan Stadin Kingien tasoiset sentään.

AV
lähettänyt HIFK | 17:13 | 4 kommenttia Linkit tähän tekstiin
HIFK kulma, neljä nolla
Kulmasta maali. Pallo pomppi hetken ja meni maaliin!! Katsomoon ei nähnyt oikein mitä tapahtui. No, tyyli on vapaa. Maalintekijä Tuomo Partanen. Pelattu 55 minuuttia.

Tilanne on hyvä, peli on vapautunutta ja niitti on lyöty. Peliaikaa tulee nyt kaikille. Myös nuoret Kristian Skaffari ja Erik Hörhammer saavat peliaikaa.

AV
lähettänyt HIFK | 17:07 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Kulmasta kolmas maali, peli on ratknnut HIFK:n eduksi!
Tuomo Partanen!! Kulmasta ylämummoon. Kolme nolla. Murmansk sai kolmannen jäähyn. 48, pelattu.

AV
lähettänyt HIFK | 17:01 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Kulma ylärimaan
HIFK:n kulma. Söderström löi takaa ylärimaan. Hetkeä aiemmin J. Hauska ohitti puolustajan laidassa, kavensi ja löi malivahtia syliin. Matkaa maaliin oli noin viisi metriä. Maalivahdilla kävi tuuri.

Murmansk hyökkäsi, Tukiainen katkoi vasemmalla laidalla ja vastahyökkäykseen. Tilaa on, nyt muutama loppuun asti onnistunut hyökkäys, niin peli ratkeaa. Mahdollisuuksia on, Murmansk pelaa huonosti.

AV
lähettänyt HIFK | 16:49 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Puoliaika, kaksi nolla
Ensimmäinen puoliaika oli hyvää peliä HIFK:lta. Puolustuspeli oli hallussa ja muutama terävä hyökkäys. Murmansk pelaa aika avointa peliä, Juha pystyy avaamaan lähes aina puoleen kenttään.

Toinen jakso alkaa. Jää alkaa olla huono, voi mennä pitkän pallon peluuksi. HIHK:lla vapari 20 metriä. Söderström löi sivuverkkoon, ulkopuolelle.

Murmanskille kulma. Ohi. Murmansk vaikuttaa aika tahdottomalta, pelaavat paljon väärin, tuomari antaa pelata kovaa. No, se käy meille.

AV
lähettänyt HIFK | 16:41 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Rankkari, kaksi nolla
Erkkilän avauksesta J Hauska läpiajoon. Venäläinen ehti väliin, mutta pallo lipui maaliin. Maalia ei hyväksytty, vaikea sanoa miksi . Rankarista Janne maalivahdin käsein kautta maaliin. 29 minuutia. Kaksi nolla.

AV
lähettänyt HIFK | 16:26 | 0 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Murmanskille punainen kortti
Murmanskin pelaaja sai punaisen kortin törmättyään tahallaan päin Tuomo Partasta. Tuomo veti hieman henkeä, mutta vaikuttaa olevan kunnossa."Ei tässä ole mitään järkeä", Tuomo kommentoi liukuessaan vaihtoon. Murmansk pelaa lopun aikaa vajaalla.

Kilpailua pelipaikoista tosiaan on. Katsomossa tänään Tasten, Laakkonen ja Vainio. Maalissa pelaa Erkkilä. Toistaiseksi Juha on päässyt helpolla, laukauksista on huolehtinut HIFK.

Paajaselle ´jäähy väkivaltaisuudesta. Murmaskille kulma. Ohi.

Peli on puuroutunut keskikentälle, pallo pomppii aika paljon. HIFK on saanut paremmin hyökkäyksiä. 25 minuuttia pelattu, edelleen yksi nolla.

AV
lähettänyt HIFK | 16:14 | 1 kommenttia Linkit tähän tekstiin
Yksi -nolla
Jää pehmeä, aurinko paistaa. HIFK 1 Murmansk nolla. Mutikaisen syötöstä Paajanen vaputti Janne Hauskan maalintekoon. Upea maali! Nyt pelattu 14 minuuttia, halilnta HIFK:lla. Maali tuli noin 10 minuutin kohdalla.